28 de novembre de 2014

mida text:

Cercar
 

Accedir
 

Heu oblidat la contrasenya?

Accedir amb certificat digital


Cambra de Comerç de Barcelona

902448448àrees de coneixement

Comercial i Màrqueting

Dotar de les competències que permetin al professional alinear i coordinar les funcions i activitats de l'àrea comercial de l'’empresa i forjar professionals capaços d'afrontar amb èxit les responsabilitats i decisions comercials i de màrqueting en el seu desenvolupament professional.

Comerç Internacional

La globalització fa que els mercats internacionals siguin complexos, però a la vegada ofereix a l’' empresa més oportunitats estratègiques de creixement i posicionament. La internacionalització és avui alguna cosa més que l' ’exportació i demana a les empreses tornar a revisar i dissenyar els processos: –productius, logístics, financers, etc.

Comerç - Negoci

En un entorn marcat per la globalització de les marques, amb productes poc diferenciats i on el consumidor és un comprador circumstancial, el comerç, la moda i el negoci es perfilen com un element essencial en la gestió de les empreses de distribució, ja siguin cadenes especialitzades, franquícies o concessions.

Econòmica-Financera

Els precedents d'’una crisi financera de llarga durada com l'’actual, han provocat que es posin en funcionament processos d'’actuació per reduir-ne els efectes i que tornin a reposicionar les empreses amb garanties. La formació és una eina clau per ajudar a superar aquesta situació.